luni, 22 decembrie 2008

Relaxeaza-te...

Este necesar sa asculti melodia....dai "play". Daca te grabesti atunci revino alta data. Citeste cu calm.Acum relaxeaza-te, inchide ochii si imagineaza-ti un loc in care te simti cel mai bine(ex: acasa, langa o apa, in padure, in pantecele mamei, etc). Incearca sa te detasezi de aceasta lume....sa fi purtat de sunetele melodiei si de cuvintele mele. Ti-ai dorit mereu o viata buna, cu prietenii mereu alaturi,sa ai o familie intelegatoare, sa nu cunosti niciodata unele sentimente cum ar fi: moartea, ura, gelozia....si poate chiar si dragostea...... Sincer nu poti spune ca ai trait daca nu treci prin toate.....asa ca hai sa nu privim viata ca pe un lucru negativ, ci ca pe un lucru benefic pentru noi; o experienta a sufletului nostru spre perfectiune.
Prietenii iti sunt de folos, depinde de tine pe cine alegi si cum ii pastrezi....dar depinde si de ei cat de intelegatori sunt cu tine.
Familia, se zice ca nu o alegi, ci ti-o da Dumnezeu, asa este.....dar poate fi o armonie in familie daca exista comunicare......atat intre copil si parinti, cat si intre mama(sotie) si tata(sot).
Persoana de care te indragostesti, "ti-o alege inima", dar si aici....daca nu exista comunicare si nu exista intelegere se naruie totul.
Cariera ti-o faci tu singur, dar iti mai trebuie si noroc in viata.
Viata merita traita din plin si orice ar fi, nu lasa ca alte persoane sa te doboare spre culmea fericirii..... Am doar 17 ani dar imi vei da dreptate orice ai zice...asa ca TRAIESTE-TI VIATA. Acum gandeste-te la ce e mai bine de facut atat pentru tine cat si pentru prieteni tai, daca tu consideri ca trebuie sa iti ceri iertare unor persoane, fa-o; daca tu consideri ca trebuie sa multumesti cuiva, nu ezita fa-o pana nu e prea tarziu.
Fi bun cu toata lumea; daca tu crezi ca nu merita sa fi bun cu o persoana, macar incearca. IUBESTE tot ce este de iubit...si eu te iubesc pe tine...dar poate ca tu nu observi modul meu prin care eu imi arat afectiunea fata de tine....asa ca ai grija si nu ma da la o parte, pot fi o treapta in drumul tau spre fericire si bineinteles ca acest lucru este valabil si pentru mine.
Acum daca inca nu sa terminat melodia, te rog ascult-o pana la sfarsit...si relaxeaza-te, incercand sa meditezi asupa vorbelor mele.

Un comentariu:

ubyta4ever spunea...

atat filmuletzul cat si melodia te face sa meditezi pentru cateva minute la toata viata ta !